Krönika: Det perfekta gymmet

Låg i natt och drömmde mig bort om det perfekta gymmet, och har ett par filosofiska tankar kring detta heta ämne..
och jag kom fram till 10 heta punkter.

1. Absolut inga horer där, släpar hellre in en gäng getter än och ser alla lösa luder rycka i crosstrainern...fyfan
2. Blod på stängerna och bajs på väggarna. Jag hatar fräsha gym, det är bland det värsta som finns och komma in till ett gym och det skiner som en jävla lyxresturang. Det ska lukta krut, svett och skit...punkt slut
3. Lag på mjukisar, det borde vara lag på mjukisar inne på gymmet. Jag vill inte se ben, vill inte ha ben överhuvudtaget...
4. Öppet fre&lörd på kvällen. Min absolut högsta dröm, att det ska förvandlas till en nattklubb över helgerna där det serveras olika sorters protien i baren. Bänk-kalas på högtider såsom midsommar osv.
5. Musiken. Musiken är A och O på ett gym, och det ska vara stenhård eurodance och inget annat.
6. Speglar överallt. Jag vill kunna se varenda vinkel och varenda fiber när jag tränar..och jag är inte ensam om den saken.
7.Dushen i grå betong. Vi på red hatar fräsha dushar, vi vill ha utsliten betong, piss i kanterna, samt snus på väggarna.
8.Hög radonhalt, en kemiskt byggd kropp ska inandas okända substanser. Därför lämpar sig en hög radon halt bra!
9.Gratis industritvål. Helt klart väldigt viktigt att ha gratis industritvål att kunna smörja in sin söndergymmade kropp med.
10. Trasiga maskiner. Hur man än vrider och vänder på det så tycker vi på red att korrekt fungerande maskiner är skit, det ska gå skevt till, det ska rassla, de ska gnissla, plattorna ska va ihoprostade,

DennisM.se Inne och ute listan

Utelistan

1. Körtelfeber - Jag kan inte sova, gå, äta eller någonting liknande. Körtelfeber är nog det värsta som har drabbat mig någonsin men jag ser det faktiskt bara som en fördel. Ju fler motgångar jag har desto mer lär jag mig att uppskatta medgångarna...
RED KOMMENTAR: A jag vet inte vad jag ska säga, killen är en stor jävla mutta

2. Oförstående lärare - Tack och lov förstår de flesta lärarna att jag inte kan komma till skolan de kommande veckorna men det finns en och annan som inte gör det och det är helt galet! Skulle ni kanske skicka iväg era barn till skolan om de låg i sängen med 39 graders feber och knappt kunde andas?
RED KOMMENTAR: Ja vi på redaktionen skulle skickat iväg våra barn till skolan, lite mensvärk är ingen ursäkt.

3. Bloggkrasch - Jag glömde att berätta att det blev besöksrekord igår och att bloggen kraschade pga. överbelastning vid 22-tiden. Nu får ni ta det lite lugnt va!
RED KOMMENTAR: Jaha

Innelistan
1. Längtan - Jag längtar efter att bli frisk, gå ned ordentligt i vikt till stranden, ta studenten, resa, sola & bada.
RED KOMMENTAR: Du är frisk, du låter som om du fått cancer och HIV på en och samma gång...bög

2. Mamma-galan - Igår kördes mamma-galan på TV och det var ett riktigt bra initiativ! När jag såg kvinnan som berättade om att hon hade blivit våldtagen av olika soldater i flera veckor i skolan blev jag otroligt frustrerad. Kastrera våldtäktsmän NU!
RED KOMMENTAR: Det finns alltid två sidor av ett mynt, tycker först och främst att det var modigt uppträdande av soldaterna. Vi tycket oxå synd om henne, slappfitta är ju aldrig något bra!

3. Susan Boyle - Världsstjärnan som chockade hela världen när hon sjung i den brittiska versionen av "Talang". Synd att hon inte vann tävlingen bara...
RED KOMMENTERAR: Vem fan e d?


------------------------------------------------------
Fyller på med lite mer hälsofrågor

1. Jag skulle vilja veta vad som gör dig kapabel av att ge andra kostråd? Jag gissar på att du inte har någon utbildning inom området.
Det som gör oss kapabla till att besvara frågorna är att vi bänkar enskilt mer än hela din familj ihop.

2. Om man är 1.69 och tjej, vad tycker du att man ska väga då?
hm, ligg och naffsa på 20 kg gränsen där, vill kunna hantera dig som en stång..

3. Ibland när jag kört hårdbantning, kan jag få hjärtklappning, ofta på morgonen när jag går upp, det har varit så illa att man ser hjärtat slå igenom tröjan.. Vad beror det på (undernärd?) & hur ska jag undvika det? jag äter som jag ska & följer min dietplan..
Vi på redaktionen tycker inte att det är något att oroa sig för, lyft bara tyngre så ordnar det sig

4. hej! Jag har gått ner sex kilo på tre veckor. Jag har alltid varit smal och så, men för typ två år sen gick jag upp och nu har jag äntligen gått ner till det jag egentligen ska väga. Jag har undvikit att småäta på nättenra, som har varit den största orsaken till varför jag vägde så mycket. Visst är jag duktig då? =) Ska gå ner fyra kilo till har jag bestämt. Jag mår så mycket bättre nu!
Tjenixen, att bänka 250 kg är duktigt, att blöda i fittan lite då och då är bara patetiskt..

5. Vad tycker du om skönhetsoperationer?
det piller inte kan fixa kan knivar...de väl de

RSS 2.0